רוצה לקבל עוד פרטים? דבר איתנו עכשיו:
לכל חבורת חברים יש את החבר הזה שתפקידו מוגדר 'גרילמן' אותו חבר שתפקידו הוא להיות אחראי על הבשר בכל פעם שעושים על האש ביחד כל החבורה- מההתחלה ועד הסוף.
והאמת? כל חבורה צריכה חבר כזה, גרילמן אחראי שיודע ומבין בצליית בשר ואחראי שעל האש יהיה טעים ויתנהל כמו שצריך. אבל מה עושים כשאין כזה חבר בחבורה? ברור שלא מוותרים על על האש וגם לא מתפשרים על בשר קנוי ומוכן שברור לכולם שהוא יצא פחות טעים. אז מה עושים?
גולשים נוספים התעניינו גם בדוכני מזון לאירועים
מזמינים גרילמן מקצועי!
אין משפחה ישראלית שלא עושה על האש. מדובר במפגש חברתי פופולארי שסובב סביב הגריל והבשר, תוספות פיתות וחומוס- הכי ישראלי והכי חברתי שיש. וכאמור המרכז הוא הבשר וצליית הבשר על הגריל ולצורך כך צריך מישהו שמבין בבשר ובגריל והוא הגרילמן.
אתם בטח חושבים – יש לנו חבר כזה בחבורה סומכים עליו והוא זה שתמיד אחראי על האש ויוצא מושלם, למה שנצטרך להביא גרילמן מבחוץ?
וכאשר מדובר באירוע חברתי קטן של כל החברה אתם סביר להניח צודקים, אז מתי כן? כשיש אירוע גדול או שאתם מארחים ואתם לא רוצים שאחד החברים יעבוד קשה או יעבוד בכלל, כי הרי מדובר בהרבה יותר מרק להפוך בשר על הגריל.
גרילמן – לא רק צליית הבשר
נכון, אתם בטוחים שבזה מתחיל ונגמר התפקיד של הגרילמן ושתכלס הוא לא מסכן אלא מלך המנגל כי דואגים שיאכל בזמן שכולם נהנים והוא על הגריל ובסוף הוא גם פטור מלנקות. אבל, העבודה של גרילמן מקצועי ואמיתי מתחילה הרבה לפני המנגל.
קודם כל צריך לבחור את הבשר האיכותי, להתאים את הכמויות של הבשר למספר האנשים שיהיו במפגש , ולשמור את הבשר בקירור על לאירוע. חלק מהבשרים ניתן להניח על בגריל ולצלות כמו שהם וחלק צריך לדאוג לתבל לפני הצלייה וגם את זה חשוב לדעת לעשות כמו שצריך.
ביום המנגל צריך לדאוג שהבשר מוכן לצלייה, מופשר ומתובל, ולהכין את משטחי העבודה ואת הכלים בכדי ששום דבר לא יישאר לרגע האחרון וייווצר בלגן.
הגרילמן גם מאציל סמכויות! הוא בוחר את מי שידאג לו לבירה ואוכל בזמן שהוא מנפנף אבל לא פחות חשוב- מי שיהיה יד ימינו ויעזור לו במהלך הצלייה- להביא צלחות, לעזור עם האש, ולדאוג שהכל יזרום לשולחן וכולם ימשיכו לאכול ורק ישבחו את הגרילמן על העבודה המקצועית!
להזמנת מנגליסט לאירוע מקצועי לחצו כאן