שווארמה הוא אחד המאכלים האהובים על הישראלים. כאשר הם מגיעים לאירוע ויש בו דוכן שווארמה הם מאד שמחים ומיד עומדים בתור.
רוצה לקבל עוד פרטים? דבר איתנו עכשיו:
דוכן שווארמה איכותי
בעלי האירוע בחרו שיהיה בכניסה דוכן שווארמה לאירועים כדי להעניק לאורחים החשובים שלהם מאכלים מפנקים ואהובים. בהתאם להזמנה ימתינו למשתתפים גלגלים ועליהם נתחים טריים ועסיסיים של שווארמה פרגיות עם שומן טלה. כדי להעניק למאכל טעמים יוצאי דופן, מתבלים את נתחי הבשר לפני הצלייה בתבלינים המתאימים ביותר והתוצאה היא לא פחות ממדהימה המלצר מגיש את הנתחים על הצלחת.
אף ישראלי לא יוותר על התוספות הייחודיות שמשלימים מנה זו והוא יבחר מתוך ההיצע של התוספות את המטעמים שאהובים עליו. חומוס טרי הכולל גרגרי חומוס וחומוס טחון, טחינה ייחודית, סלט חריף, עמבה מדהימה, בצל סומק, סלט ירקות קצוץ דק ושלל אפשרויות טריות נוספות.
המנה האותנטית אינה מושלמת ללא כדורי פלאפל חמים, פיתות חמות או לאפה בצורת קונוס שאפשר להכניס לתוכה תוספות ורצועות שווארמה וכך ליהנות מהמאכל המשולב הנפלא שאינו נוזל כלפי מטה כיוון שהקונוס מחזיק אותו.
הטעמים המופלאים של השווארמה
דוכן שווארמה לאירועים יוצר בדרך כלל תורים ארוכים. מי שקיבל את המנה שלו טועם ובדרך כלל מתענג על הטעמים המשובחים והניחוחות באוויר ולכן עומד שוב בקצה התור, כדי ליהנות ממנה נוספת.
אורחים רבים אשר מגיעים לאירועים, מעדיפים לטעום מהמאכלים המוגשים בדוכני הכניסה כמו פיש& צ'יפס, שווארמה, דים סאן, סושי ועוד. בדרך כלל הכול טעים אך יש העדפות אישיות בסולם הדירוג ולכן לדוכנים מסוימים האורח יגיע שוב כדי לחדד את הטעם. זאת מכיוון שבדוכני מזון הכניסה יש מגוון טעמים מכל הסוגים וכך הם נהנים מכל העולמות.
בחירת הרכבים של דוכני המזון לקראת האירוע
המארחים בכל אירוע נפגשים מבעוד מועד עם השף לצורך טעימות. באופן טבעי החך של כל אדם הוא אחר וכל אחד מהמארחים מעדיף טעמים אחרים. אך כשמדובר באירוע רב משתתפים המטרה היא לקלוע לטעמם של רוב האורחים. לכן ההמלצה היא לקבל את חוות דעתו של השף לאור הניסיון רב השנים שלו באירועים שיוצרים חתך מייצג של הקהל הישראלי.
השף ימנה את ההעדפות של הישראלים וימליץ על כמות המזון שכדאי להכין על פי כמות האורחים ועל פי חתך הגילאים שלהם. אם רוב האורחים הם צעירים, כדאי להכין שני דוכני שווארמה או לחלופין שני גלגלים שיהיו בדוכן ושני מלצרים, כדי לאפשר לכל הקהל ליהנות מהמאכל הישראלי שסוחף את כולם לדוכן זה.
דוכני המזון באירוע
המארחים מקשיבים לשף לאור ניסיונו הרב ואכן כאשר מגיעים האורחים הראשונים לקבלת הפנים כבר מתחיל התור ליד דוכן שווארמה לאירועים. התור הזה קיים כל הזמן רק המשתתפים מתחלפים וכך זה נמשך עד סגירת הדוכנים, כאשר מתחיל טקס החופה בחתונות, טקס הבר מצווה או בכל סוג של אירוע.