רוצה לקבל עוד פרטים? דבר איתנו עכשיו:
אם אתם עומדים לפני חגיגה, ברור שגם אתם מתלבטים ושואלים את עצמכם באיזו שיטת הגשה לבחור עבור האירוע שלכם
מהן שיטות הגשה השונות:
- בופה היא שיטת הגשה בה המאכלים אינם מוגשים לשולחן אלא האורחים יכולים לגשת באופן עצמאי למזנונים ולקחת את המנות בהם הם מעוניינים כמה פעמים שרק ירצו.
לשיטה זו מספר יתרונות:
– האורחים יוכלו לקחת כמה שהם רוצים מכל מנה הערבה לחיכם.
– יש מבחר גדול ועשיר של מנות.
– לא צריך לחכות שהמלצר יגיע וישאל מה האורח מעדיף.
– אוכלים מתי שרוצים.
– מוזיל את האירוע מאחר ואין צורך בצוות מלצרים המגיש את המנות לשולחן.
– אין הפסקה יזומה בין מנה למנה כל האירוע מתנהל בצורה חלקה יותר.
כמובן שלא נוכל להתעלם גם מהחסרונות:
– עמידה בתור לא תמיד נוחה לאנשים.
– לעיתים זמן העמידה בתור הוא ארוך.
– אנשים נוהגים להידחף ולעיתים אף להיתקל אחד בשני.
– אין הקפדה על הפרטים הקטנים.
– ההגשה פחות מושקעת. - הגשה לשולחן היא שיטת הגשה בה האורחים מקבלים את המנות עד לשולחן על ידי מלצרים בכדי שלא יצטרכו להתאמץ וההגשה תהיה נוחה ומכובדת.
גם לשיטה זו יש מספר יתרונות:
– כל אורח מקבל יחס אישי.
– האוכל מוגש בצורה אסטטית לשולחן.
– כמו במסעדה – לאורח יש אופציות לבחירה והמנה מגיעה עד לשולחן.
ולא נוכל להתעלם גם חסרונות:
– צריך לחכות למלצרים שיביאו את המנות.
– האוכל מוגש לרוב בשעה מאוחרת.
– לא כל יושבי השולחן מקבלים את המנות בבת אחת.
– לעיתים האוכל מגיע קר לשולחן.
– נדרש לחלוק עם יושבי השולחן האחרים את המטעמים שכבר נמצאים על השולחן. - דוכני מזון היא שיטת הגשה חדשה שהגיעה לארץ לא מזמן והפכה לטרנד לוהט.
היתרונות:
– מאפשרים אירוע קליל בעל אופי צעיר יותר.
– נוחים לתפעול.
– חוסכים בהוצאות.
– האוכל מוגש חם וטרי מאחר והוא מוכן ומוגש במקום, מול עיני האורחים.
– מעניק חוויה קולינרית מושלמת.
– מבחר רחב של מנות וסגנונות.
– קיים מבחר גדול של דוכני מזון המאפשר לאורחים להסתובב ביניהם וליצור שיחות וקשרים חברתיים.
החסרונות:
– אינו מתאים לכל סוגי הקהל
– לא תמיד אפשרי מבחינה לוגיסטית במקום האירוע
הבחירה באיזה סוג הגשה אתם מעוניינים באירוע שלכם חייבת לקחת בחשבון מהו אופי האירוע אותו בחרתם לקיים, מה סוג האוכלוסייה המוזמנת לאירוע והמיקום בו יתקיים.
אולי יעניין אותך קייטרינג בשרי כשר
חברת נויה פוד מתמחה בהפעלת דוכני מזון לאירועים. אנו מציעים מספר רב של סוגי דוכנים איכותיים: דים סאם, סושי, שקשוקה, עראיס, פלאפל, מעורב ירושלמי ועוד. המגוון הרחב מאפשר לכם אין סוף שילובים לבחור מהם. בדוכני המזון ניתן להשתמש לאורך כל השנה ולהתאים גם את המנות המוגשות לעונה. בחורף מרקים ומאכלים חמים ואילו בקיץ לתת דגש יותר על מנות קרירות כמו סושי וגלידות.
אולי יעניין אותך מגשי אירוח