
רוצה לקבל עוד פרטים? דבר איתנו עכשיו:
מה יותר כיף מלבוא לאירוע אינטימי ולנגוס בנתח בשר עסיסי תוך כדי מינגלינג? מה יותר טעים מסטיק פרגית עסיסי שנמס בפה?
אמנם על האש הוא צמד מילים פופולארי מאד לאירועים קטנים וגדולים, ונחשב גם לסוג אירוח שהמאמץ שנדרש ממנו הוא יחסית קטן.
אך על מנת שהבשר שנצלה על האש יהייה טעים ומעודן, והאורחים לא יפסיקו לזלול ולשבח, צריך להקדיש תשומת לב ולהיות מקצועים.
זו הרי לא בעייה גדולה לשים בשר על גריל ולנפנף בקרטון. מה שעושה את הבשר טעים זו הדרך בה הוא מתובלן והדרך בה הוא מטופל ועשוי. כמה זמן על האש, את מה לתבלן איך, איך לנפנף והאם צריך לנפנף בכלל.
להזמנת שירות של גרילמן
דבר חשוב מאד לא פחות הוא כיוון העשן. אם העשן מגיע לאורחים החוויה מהאכילה ומהאירוע היא שונה לחלוטין.
לכן, כאשר אתם מזמינים אורחים לאירוע קטן, הבן או הבת מתגייסים, יש לכם יום נישואים, יום הולדת או היום הראשון בכיתה א – מומלץ מאד להזמין אנשי מקצוע אמיתיים שיגרמו לאירוע שלכם להיות מושלם.
לשבת או להסתובב במתחם אקולוגי, ולא מלא עשן, לאכול על האש מקצועי ועשוי לעילא על ידי אנשים שאהבת הבשר היא חייהם.
ועל כל הטוב הזה, נוסף איכות הבשר וטיבו. הקפדה על בשר איכותי, טרי שיטופל היטב ויאכל לתאבון.
כי אם האוכל טוב איכותי וטעים – האירוע מצליח ובלתי נשכח. מה שזוכרים היטב מכל אירוע זה את הטעם.
בשר על האש גורם לשובע ותחושת נוחות בבטן, ובטוח שכאשר אורח שלכם יספר חוויות, הוא יזכיר את הבשר המשובח ואת תחושת הסיפוק והשובע.
חברת הקייטרינג מגיעה עם ציוד מותאם ומיוחד לגריל, עם גרילמנים מקצועיים ומעורים בסגנונות הבשר והטיפול בו.
השירות שניתן הוא ברמה גבוהה, אדיב, נדיב, על ידי מלצרים שתכליתם היא נתינה ורצון להאכיל טוב ולשמח. כך שאת המנה שלכם תקבלו עם חיוך ומילה טובה, שכמובן מוסיף לטעם הבשר.
בנוסף לבשר יש מבחר שלם ומגוון של סלטים מסוגים שונים, מירקות טריים, מתובלים לעילא.
גם תפריט הסלטים הוא עשיר ואין סופי. המשחק עם צבעי הירקות, עם הטעמים שלהם והתבלינים, הוא מומחיות בפני עצמה.
השילוב של בשר וסלט הוא שילוב נכון וטוב גם מבחינה בריאותית. הירקות מקלילים את עיכול הבשר שלוקח לו יותר זמן.
על ידי השילוב בין השניים המנות יהיו מושלמות בטעמים ובהזנה נכונה לגוף.
מה שחשוב לא פחות הוא עיצוב המקום לאירוע, עיצוב המנות – שקודם העניים יאכלו, וסגנון ההגשה.
בבואכם לערוך אירוע קטן בבית על טהרת "על האש", בחרו את סוגי הבשר שאתם רוצים שיהיו במנות. היות והאירוע קטן ויש מספר מוזמנים מותאם, אתם יודעים פחות או יותר את ההעדפות הקולינריות שלהם.
בחרו את סגנון ההגשה, האם ישיבה מול שולחן, האם בופה או האם דוכני מזון קטנים כאשר בכל דוכן מזון יש סוג וסגנון שונה של בשר על האש.
בחרו חברת קייטרינג שיודעת לעצב את המקום לכבוד האירוע – היכן יהיה הגריל והיכן ישבו האורחים, האם יש לגריל ארובה שהעשן יוצא דרכה למקום אחר.
אז תזכרו: מה שטוב לבטן טוב ללב.



