
הבחירה בדוכן מזון לאירועים אינה בחירה קלה, כיוון שנדרשת התאמה לקהל המוזמנים שאמורים להגיע לאירוע המשפחתי או לאירוע העסקי המתוכנן.
רוצה לקבל עוד פרטים? דבר איתנו עכשיו:
האוכל הוא אחד המרכיבים החשובים ביותר בכל אירוע ובמקרים רבים על פי טיבו של המזון וטעמיו המשובחים ייקבע, אם מדובר באירוע מוצלח ויוצא דופן או אירוע רגיל ולא ייחודי.
חיפוש אחר דוכן מזון מושלם לאירוע
קיימות כמה דרכים לבחירת דוכן מזון לאירועים:
- אם הייתם באירוע שהמזון בו הותיר בכם רושם, תבררו דרך המארחים פרטים על חברת הקייטרינג, כדי ליצור איתם קשר.
- דברו עם חברים או בני משפחה אם הם מכירים שירותי קייטרינג שהם ברמה קולינרית גבוהה המתאימים עקרונית לסוג האירוע שאתם מעוניינים להפיק, אם קיבלתם המלצות, כדאי לשוחח עם הגורמים הללו כדי לקבל מידע מפורט.
- אופציה נוספת היא לחפש המלצות וגם דיס המלצות באינטרנט, הקשת היא רחבה מאד ואפשר לבחון כמה וכמה אפשרויות ואף להיפגש במידת הצורך, כדי להיות שלמים עם ההחלטה.
התפריט הקולינרי באירוע
בהתאם לסוג האירוע בוחרים חברת קייטרינג שמתמקצעת בתחום זה, אם לדוגמה מדובר באירוע עסקי שמתקיים בבוקר יש לבחור חברה שמפעילה דוכן מזון לאירועים על טהרת האוכל החלבי ולא גוף שעוסק רק באירועים בעלי מגוון מאכלים בשריים בלבד.
רואים באתר הבית של כל אחד מהם או מקבלים הצעת מחיר ובה פירוט של כל התפריטים המוצעים והעלויות של כל אחד מהם.השיטה היעילה ביותר היא לערוך השוואה בין כל המנות ובין כל המחירים. כשרואים טבלה מסודרת מול העיניים, הרבה יותר קל לקבל החלטות אם רואים את ההבדל במבחר של המנות המיוחדות מול העלויות. לפעמים ההבדלים בערכן של המנות כשמכפילים זאת במספר האורחים יוצר הפרשים כספיים מהותיים ביותר.
הנטייה היא להזמין דוכן מזון לאירועים שמציע מנות לא שגרתיות, שילוב גסטרונומי של פריטים שלא רואים בדרך כלל כמו לדוגמה רביולי גבינות ברוטב ייחודי המורכב מבטטה ומירקות נוספים המותירים מרקם יוצא דופן בנראותו ובטעמו.
אם מדובר באירוע בשרי, המגמה היא להעניק לקהל מזון שאהוב עליו במיוחד והוא בשר על האש, לכן המארחים מחפשים שירותי קייטרינג המציעים גרילמן שיבצע את העבודה מול הקהל, או מנגל עבור קבבים, בשר מיושן ועסיסי על האש או כל נתח אחר של בשר, שהופך את האירוע לחגיגת בשרים.
טריות המזון באירוע
המארחים אחראים לשלומם של אורחיהם ולכן הם מחפשים גורם קולינרי שמתקיימת בו הקפדה רבה על כל נושא הניקיון וההיגיינה, של הטבחים ושל עובדי המטבח ושירותי הניקיון.
בנוסף לכך יש לוודא שהמטבח מכין את המאכלים המשובחים תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים בלבד ושהם רוכשים מזון טרי ובטיב מעולה הכולל בשרים, דגה, ירקות ועוד.
בשקלול של כל המידע, אפשר לבחור קייטרינג מעולה ולאור כל הבדיקות וחוות הדעת שהתקבלו קיימת סבירות גבוהה שזו תהיה בחירה מוצלחת שגם הקהל יאהב אותה.